Florya da kuaför whairconcept


W Hair Concept, arzu ettiğiniz saç ve tasarım modellerini sizlere en güvenilen uzman kadrosuyla sunar.

Florya da Güzellik salonu

W Hair Concept saç kesimi, tasarımı ve bakımında profesyonel ekibiyle, her köşesinde uzmanlığın ve sevginin bir arada bulunduğu sıcak salon tasarımıyla müşterilerini memnun etmekten keyif duyar. 
Bay ve bayan bölümleri ayrı salonlarda bulunup, kişiye özel hizmetin kalitelisini sunar. VİP hizmetlerimiz 2 adet olmak üzere, müşterilerimizin rahatlığı ve hizmet alımında gerekli şartları üst düzeyde vermektedir. 
Salonumuzda 20 profesyonel çalışanla sizleri buradan mutlu uğurlamak için çaba sarf ediyoruz. Geri dönüşlere baktığımızda bu hususta başarılı olduğumuzu da söyleyebiliriz. 
W Hair Concept ailesi olarak salonumuza hijyenik açıdan özen gösterir, herkese zamanında ve en güzel hizmeti vermek için gayret gösteririz. Çalışanlarımızın işini iyi şekilde yapan ve güler yüz gösteren insanlar arasından seçtiğimiz için, salonumuzdan çıkarken mutlu ayrılacağınıza garanti verebiliriz. 
Garaj hizmetiyle sizlerin rahatça salonumuza giriş çıkışlarını yapabilmesi ve bahçemizde çay ve kahve keyfini doyasıya yaşayabilmesi salonumuzu diğer markalardan ayırmakta ve sıradanlaşanlardan ötede farklı bir yere koymaktadır. 
W Hair Concept, arzu ettiğiniz saç ve tasarım modellerini sizlere en güvenilen uzman kadrosuyla sunar. Salonun bir yaşam olduğunun farkında olan ekibimizin çalışkanlığı ve sevgi dolu geniş alanımızla sizlere en kaliteli hizmeti vermek için sabırsızlanıyoruz.

Florya Caddesi No:47 Florya
02124244247




















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar