Florya da Solaryum ve Güzellik Salonu



BRONZLAŞMAYA DAİR HERŞEY

Solaryum ile Sağlıklı Bronzlaşma Sunlife&Beauty'nin en iddialı olduğu hizmetlerin başında geliyor. Tüm bronzlaşma ihtiyaçlarını karşılayabilecek 8 adet solaryum cihazına sahip olan salonda temizlik ve hijyen, kaliteli hizmet anlayışının temel unsurudur. Türkiye'de yalnızca 2 adet bulunan Megasun Alpha 7900 marka solaryum cihazından biri Sunlife&Beauty'de hizmet veriyor. Koyu deniz bronzluğu tutkunlarının kısa zamanda favorisi olan bu cihaz, yeni geliştirilen teknoloji sayesinde içerisinde D vitamini sağlayıcı ve pigment hızlandırıcı ampüller barındırıyor. 


'EvosSytem2' adı verilen bu yeni teknoloji, solaryuma olan bakış açısını tamamen değiştiriyor. ACS, airCon, AquaCool gibi özelliklerin tamamını bünyesinde barındıran cihaz, mp3 çalar ve müzik sistemi ile bronzlaşırken hoş vakit geçirmenizi de sağlıyor. 

Bronzlaşmaya yardımcı ürünlerde ise bir dünya markası olan 'Australian Gold' markasının ürünlerinden tercih ediliyor.



El ve Ayak bakımları Sunlife&Beauty'nin uzman olduğu alanlardan bir diğeri. Dünyanın 1 numaralı el-ayak bakım markası olan İsveç Ayak Sağlığı Merkezi ve Gehwol ürünleri işbirliği ile son teknoloji cihazlar kullanılıyor. Sunulan hizmetler ise şöyle;
* Diyabetik Ayak Bakımı
* Batık Tırnak Bakımı
* Mantarlı ve Kalınlaşmış Tırnak Bakımı
* Nasır Bakımı
* Çatlak Topuk Bakımı
* WHO - Osthold - Spange Tel Takma Sistemi
Yapılan uygulamayı ve bakımlardan birkaçını tanıyalım dilerseniz;
Susuz Sistemle Bakım
















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar